Velkommen <3

Måske har du handlet i shoppen før, eller måske har du klikket dig herind, for lige at læse lidt om, hvad der her er for en butik 🙂

Men hvad kan du så få her ? 🙂 Du kan få nogle af verdens bedste naturlige hudpleje produkter. Produkter hvor mange af dem, er mine egne favoritter og jeg deler gerne ærligt og generøst ud af min mening og hvordan du kan bruge dem 🙂 Men det er allervigtigste for mig er, at du skal have en god oplevelse, når du handler hos Mint and Pure. Du kan derfor altid kontakte mig på telefon eller mail.

Jeg importere de fleste brands direkte fra producenterne. Det er vigtigt for mig, at kunne kontakte dem som står med hænderne i produkterne under produktion, så jeg altid kan spørge om ingredienser og virkníng. På flere brands vil du se der står : handmade og du vil også kunne finde produkter med hjemmedyrkede urter og planter hentet i naturen.

Mint and Pure er E-mærket dansk webshop – på Fyn – med jysk ejer 🙂

Kærlig hilsen Annette

Logo Mint and Pure (8) trustpilot
Seascape SOOTHE BODY WASH

Når du handler hos Mint and Pure kommer dine produkter altid i miljøvenlig emballage. Distribuer emballagen med omtanke, eller genbrug den, måske til at pakke en gave ind

Jeg glæder mig over hver dag, at kunne tilbyde de skønneste naturlige

skønhedsprodukter fra shoppen Mint and Pure til hele Danmark.

Mint up your mind <3

*Økologisk *Naturlig

*Nogle rene produkter som for eksempel olie, kan være 100 % økologiske. Planter og blomster som er vokset vildt i naturen, er ikke økologiske og kan derfor ikke certificeres som det. Alle vores økologiske produkter følger de højeste standarder for økologi i verden. Læs venligst på ingrediens listerne hvilke ingredienser der er økologiske. Nogle produkter vil være delvis økologiske, men alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser.

**Ikke testet på dyr

**Ingen af vores produkter er testet på dyr. Heller ikke ingredienser der er tilvirket andet sted for producenterne.

***Indeholder ingen animalske produkter

***Men kan dog indeholde bivoks, gedemælk eller silke (produceret af dyr og insekter). Det fremgår af ingrediens listerne.

****SLS FRI (og SLES )

****Er vaskeaktive stoffer, også kaldet tensider. Alle tensider har den funktion, at de fjerner fedt fra hud og hår. De er potentielt hudirriterende. SLS og SLES forekommer i mange konventionelle kropsplejeprodukter, men der er grænseværdier for hvor meget de må indeholde.

 

Sådan handler du hos Mint and Pure :  

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

www.mintandpure.dk