null
PHB Ethical Beauty
Hvem er vi ... PHB Ethical Beauty er en banebrydende britisk familievirksomhed med et revolutionerende udvalg af prisvindende etiske skønhedsprodukter. Vi er hjemsted for verdens største udvalg af Natural, Vegan, Cruelty Free & Halal Certified skønhedsprodukter. Vores hud-, hår- og kropsplejeprodukter er håndlavede i Storbritannien, og vi tester IKKE på dyr. Vi er også palmeolie fri! Vores sortiment omfatter hud, hår & krops pleje, økologisk & mineralsk kosmetik og herre soignerings produkter. Vores produkter er så rene, at de egner sig til følsom hud og tilstande som eksem, psoriasis og acne! PHB Ethical Beauty er grundlagt af 3 omsorgsfulde og lidenskabelige iværksættere, der tror, at kosmetikindustrien har brug for en STOR ÆNDRING, og at 100% plante baseret & hensynsfulde skønhedsprodukter vil forbedre din hud, dit helbred og dit velbefindende.
Vores mission...
Vi har sat os en mission - at give dig de reneste og mest effektive skønhedsprodukter, du kan finde. Disse skal være 100% naturligt afledte og etiske. Dette betyder ingen animalske afledte ingredienser, giftige syntetiske kemikalier, hårde alkoholer eller GMO'er. Vi er superbevidste om, hvor vores ingredienser kommer fra. Vi bruger altid etisk fremskaffede ingredienser, for eksempel garanterer vi, at mineralerne i vores kosmetik hentes uden brug af børnearbejde. Og vi sikrer altid, at vores ingredienser er bæredygtige og organiske, hvor det er muligt.

Vi har også til hensigt at anvende PHB som en platform for at øge bevidstheden om etiske problemstillinger, der opstår i kosmetikindustrien, såsom den ubarmhjertige brug af animalske afledte ingredienser, dyremishandling, plastikmikroperler og destruktive brug af palmeolie.

20% af netto overskud går til velgørenhed ...
Vi mener, at de bedste virksomheder altid skal tjene det fælles gode. Derfor er vi glade for at donere 20% af nettoresultatet til velgørenhed for at forbedre livene for mennesker og dyr i Storbritannien og rundt om i verden. Vi har også lanceret vores egen velgørenhed The OneLove Foundation, som du kan finde ud af mere om ved at besøge onelovefoundation.co.uk.

Hvordan begyndte vi ...
Vores rejse startede i 2010, da den 20-årige Rose Brown og partner John Tierney (22) åbnede en kosmetikbutik i Birmingham, Storbritannien, der sælger skønhedsprodukter med Johns mor Sally. Som de importerede produkter fra hele verden og kørte butikken, kom de hurtigt til at lære, at mange skønhedsprodukter er lavet ved hjælp af billige, giftige og animalske afledte ingredienser. De besluttede at ``være den forandring, de ønskede at se`` og skabe deres eget produktsortiment.

Hvad står PHB for?
Ren. Håndlavede. Britiske. ( Pure- handmade- British )

Hvor vi laver vores produkter ...
Vores produktionsenhed er beliggende i det sydlige England og drives af familien, som også er ejere. Her producerer vi alle PHB Skin, krops & hår produkter. Alle vores produkter er blandet, fyldt og mærket i hånden. Vi mener, at det er bedre at have folk end maskiner, der laver disse job, fordi de kan give ekstra kærlig pleje og større opmærksomhed omkring detaljer, der sikrer, at du får de højeste kvalitetsprodukter. Mange virksomheder bruger maskiner til at holde omkostningerne lave, men vi tror på folk over fortjeneste!

Vores nye kosmetik sortiment er fremstillet på vores søsters facilitet i Canada, hvor vi har et team af eksperter inden for formulering og fremstilling af 100% naturlige vegansk kosmetik. Begge vores faciliteter er revideret og certificeret til de højeste internationale standarder og uafhængigt inspiceret af de forskellige certificeringsorganer vi arbejder med, herunder Vegan Society, BUAV, PETA og UHA.

Hvorfor 100% Naturligt?
På PHB mener vi, at jorden giver os alt, hvad du behøver for at have en sund og glad hud. Moder natur har et middel til alle dine hudplejebehov, og der er ikke behov for at bruge dyreingredienser eller skadelige syntetiske kemikalier. Vi mener, at det er vores ansvar at have en positiv indvirkning på planeten, at passe på vores miljø og for dyrevelfærd. Derfor er hele vores sortiment certificeret Vegan & Cruelty Free.

Vi bruger også miljøvenlig emballage, der kommer fra genanvendte kilder til genbrugsprodukter. Meget af vores emballage er 100% genanvendelig, herunder vores aluminiums låg, PET-flasker og glaskrukker. Venligst genbrug din tomme PHB emballage og gør din insats for at hjælpe planeten!

Ingen animalske ingredienser, ingen dyreforsøg, ingen parabener, Ingen SLS / SLeS / ALS, ingen alkohol (Ethanol), ingen palmeolie. Ingen syntetisk duft / parfume / farvestoffer, ingen PEG / petrokemikalier, ingen formaldehyd, ingen DEA / TE / phthalater, ingen urea.