Velkommen til min webshop Mint and Pure

Den 25/11-2019

Der har tidligere været et længere skriv her, som jeg lavede, da jeg åbnede shoppen for snart 2 år siden. Det handlede mest om, hvilke produkter der kunne købes, om kemi ( eller ingen kemi ) – bæredygtighed, ingen test på dyr og meget mere i den retning.

Men der er sket meget siden, og derfor bliver denne side, som på de fleste webshops hedder :”om os” eller “hvem er vi ” nu om mig, og hvad der sker i shoppen og hvorfor jeg stadig er her. ( I skrivende stund, ved jeg stadig ikke hvad jeg skal kalde dette afsnit )

cropped-GÆLDENDE-MAIL-LOGO.png

En af de små ændringer er, at det i nu skal læse, bliver skrevet i jeg-form. Før skrev jeg altid  ” vi ” !! Jeg tror jeg synes, det lød mere professionelt. Eller som om det var et lidt stort firma, og så ville folk nok have mere tillid eller tænke mere om shoppen. Men jeg har indset, efter snart 2 år, at det faktisk er lige modsat. Mennesker kan godt lide mennesker, og det er faktisk mere end fint at der kun er en mand høj, der kæmper i sin egen virksomhed og forsøger at yde service til sine kunder på alle parametrer. Og derfor kommer der nu også meget ofte opkald, sms eller mails fra jer, fordi det er det man kan i min butik, og det er der rigtig mange der ved nu. (Og det ville nok heller ikke have gjort mit liv som webshop- ejer lettere, hvis jeg skulle have lavet stemme – ændring, hver gang en kunde ringede, for at foregive at Mint and Pure var en større virksomhed 😀 ) Åh ja, der er sandelig sket meget i de 2 år der er gået og thank God !! 😀 <3

Hvordan Mint and Pure gik fra tanke til virkelighed.

Jeg havde faktisk ikke, de bedste praktiske forudsætninger for at åbne en webshop med hudpleje. For det første var jeg ikke IT uddannet og jeg var heller ikke kosmetolog eller lignende. Men jeg havde selv i flere år ( selvfølgelig efter de 40, hvor man virkelig kan begynde at se aldringstegn, OGSÅ på huden ) opbygget en interesse for hudpleje, og jeg købte hjem i pose og sæk og handlede ugentlig i Matas. Senere fik jeg smag for, at 10 minutter med SPA følelse i badet hver dag, gav fornyet energi for krop og sjæl.  Det var også her jeg fik øjenene op for naturlig og bæredygtig hudpleje, blandt andet i England, og på engelske webshops. De kunne altså noget derovre ( ja, det var før Brexit planer og vores irritation på Englænderne ;D )

Men ved siden af masseindkøb i Matas/ engelske webshops og SPA i aftenbadet, havde jeg mit job som katineleder. Her bliver jeg pludselig fyret ( efter 10år) og så måtte jeg jo tage stilling til, om jeg ville fortsætte i madproduktions branchen ( som jeg havde været i i 30 år ) eller om det simpelthen var nu jeg skulle sadle om.

Og hvorfor ikke forsøge at kombinere fritid ( her henviser jeg til alle mine køb i Matas 😀 ) med arbejde, og simpelthen selv forhandle og udbrede budskabet, om hvor vigtig hudpleje og spa – følelsen er for vores velbefindende. Jeg var allerede på daværende tidspunkt begyndt udelukkende at købe naturlig hudpleje.

 

Hos Mint and Pure har vi samlet nogle af verdens fineste  naturlige og økologiske skønhedsprodukter, alt sammen I én shop. Vi forhandler hudpleje uden de helt hårde kemikalier, lavet med omtanke for vores miljø, vores planet, vores børn og vores fremtid.

Vi har gjort os umage med at finde producenter, som producerer skønhedspleje med stor omtanke, og langt de fleste af dem, donerer en del af deres profit til velgørende formål.

Det elsker vi hos Mint and Pure <3

Alle vores produkter købes direkte fra producenterne, på nær nogle ganske få, som har distributører i Danmark. Uanset, er vi altid i direkte kontakt med producenten.

Mange af producenterne, er mindre familievirksomheder, som har en stor passion for deres fag. De har i generationer dyrket deres passion og flere af produkterne er håndlavet.

Ingen af vores produkter er testet på dyr. Vi er stærkt imod test på dyr. Der er heller ingen animalske produkter i. Vi finder det fuldstændig unødvendigt, at dyr skal lide for menneskers forfængelighed. Vi ved at du kan blive fuldstændig lige så smuk helt uden kemi og med skønne ingredienser, dyrket  med omtanke, også for dig <3

Vi håber, at du kan finde lige det du har brug for hos Mint and Pure. Vi vil tilstræbe og udvide vores sortiment løbende i fremtiden. Skulle du have lyst til at dele ønsker om kommende produkter i vores shop, så er du altid velkommen til at kontakte os på organic.mintandpure.dk eller på vores fb side.

På vores fb side, vil alle vores daglige, ugentlige og månedlige tilbud være at finde. Og selvfølgelig også vores konkurrencer.

På vores fb side, er du altid velkommen til at uploade billeder af de produkter du har købt hos os, og dele din erfaring med andre eller måske bare din glæde <3

34268738_10156438718448739_1777819227332280320_n

Vi vil gøre os umage hos Mint and Pure, for at give så mange vareprøver som muligt, og forhandle produkter hjem i overkommelige størrelser, så du har god mulighed for at prøve dig frem.

Du skal også være opmærksom på allergi. Måske kan du ikke tåle visse former for planter eller frugt. Læs altid ingredienslisten, hvis du har nogen former for allergener. Hvis du har parfume allergi, skal du også være opmærksom på det.

Når du handler hos Mint and Pure kommer dine produkter altid i miljøvenlig emballage. Distribuer emballagen med omtanke, eller genbrug den, måske til at pakke en gave ind i.

Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde de skønneste naturlige skønhedsprodukter Mint and Pure til hele Danmark.

Mint up your mind <3

*Økologisk *Naturlig

*Nogle rene produkter som for eksempel olie, kan være 100 % økologiske. Planter og blomster som er vokset vildt i naturen, er ikke økologiske og kan derfor ikke certificeres som det. Alle vores økologiske produkter følger de højeste standarder for økologi i verden. Læs venligst på ingrediens listerne hvilke ingredienser der er økologiske. Nogle produkter vil være delvis økologiske, men alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser.

**Ikke testet på dyr

**Ingen af vores produkter er testet på dyr. Heller ikke ingredienser der er tilvirket andet sted for producenterne.

***Indeholder ingen animalske produkter

***Men kan dog indeholde bivoks, gedemælk eller silke (produceret af dyr og insekter). Det fremgår af ingrediens listerne.

****SLS FRI (og SLES )

****Er vaskeaktive stoffer, også kaldet tensider. Alle tensider har den funktion, at de fjerner fedt fra hud og hår. De er potentielt hudirriterende. SLS og SLES forekommer i mange konventionelle kropsplejeprodukter, men der er grænseværdier for hvor meget de må indeholde.

 

Sådan handler du hos os : 

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.