null
Lyonsleaf
Lyonsleaf - Republikken Naturlig Hudpleje. Lavet på en lille gård i Somerset, England, ved hjælp af hjemmelavede ingredienser. Grundlægerne Ben og Vicky Lyons er lidenskabelige med at producere prisvindende, overkommelig hudpleje, der er 100% naturlig og 100% aktiv.
Lyonsleaf er stolt af at være i spidsen for et paradigmeskifte i hudpleje, der omfatter olierensningsmetoden og brugen af naturlige planteolier for at afbalancere både tør og olieagtig hud.

Lyonsleaf har en vandfri politik, der betyder, at der ikke er behov for konserveringsmidler (Formaldehyd, parabener, phenoxyethanol, kaliumsorbat etc.), som dræber bakterier, der lever i vandelementer i et produkt. Intet behov for emulgatorer, som enten forstyrrer den delikate balance mellem fugt og lipider i huden. Naturligvis udelader de også kunstig duft og farve.

Denne vandfri tilgang betyder også, at Lyonsleafprodukter er 100% aktive ingredienser. De indeholder en enorm mængde og mange naturlige forbindelser, vitaminer og antioxidanter til gavn for huden. Lyonsleaf bruger kun uraffinerede olier og har udviklet en kold blandingsproces for at bevare fordelagtige forbindelser. Lyonsleaf produkter er utroligt effektive, og på grund af deres styrke og konsistens behøver du kun at bruge meget sparsomt, en lille krukke går overraskende langt.

Lyonsleaf har lavet innovative, prisvindende produkter, der glider på, absorberes hurtigt og bekvemt som en vandbaseret creme. Forskellen er, at du vil føle fordelene meget længere, fordi Lyonsleaf-produkter, der er lavet med 100% rene plantolier, ikke fordampes fra huden som en vandbaseret creme. Plantolier reparerer og vedligeholder hudbarrieren, hvilket hjælper hudforseglingen i fugt for overlegen hydrering, plumping hud og reducerer udseendet af linjer og rynker hele dagen lang.

Lyonsleafs lille udvalg af produkter udfører mange opgaver og passer til alle hudtyper, så de imødekommer de fleste behov. Lyonsleaf mener, at det er skønhedsvirksomhedshype, der fører til, at dine badeværelsehylder, er tynget af et utal af dyre produkter.

Lyonsleaf bruger 100% naturlige opskrifter, og de bruger aldrig raffinerede (solventekstraherede) olier. De bruger en stor mængde organiske ingredienser, men kun når fordelen begrunder prisen. Denne tilgang optimerer renhed og værdi, så de kan tilbyde utroligt rene produkter til en meget rimelig pris.

Desuden har Lyonsleaf en mission: at give skønhedssektoren tilbage til folks hænder og give ægte information om huden og ingredienserne i dine produkter, så du kan træffe velinformerede beslutninger om, hvad der er bedst for dig.

Lyonsleaf NATURAL BEAUTY BALM - OIL CLEANSING BALM & MOISTURISER IN ONE Ikke på lager

Lyonsleaf Beauty Balm 55ML

129,00 DKK

Beauty Balm der nænsomt men effektivt renser og fugter din hud. Meget velegnet til både tør eller fedtet hud, eller kombineret hud.