null
Herbfarmacy
Hos Herbfarmacy elsker vi planter. Det er på grund af den kærlighed, at vi giver dem pladsen, de bedste betingelser og den tid, de har brug for, så vi kan lave og skabe de allerbedste økologiske hudplejemidler.

Planter har inspireret vores grundlægger, Paul Richards, siden barndommen. Hans passion for deres magt, egenskaber og herkomst fik ham til at etablere sin egen økologiske gård for 32 år siden. Hans dedikation er derfor, at Herbfarmacy nu er et internationalt prisbelønnet hudplejefirma.

Vores økologiske Herefordshire gård er i fuld harmoni med de organiske planter og urter vi dyrker. Vi arbejder hårdt for at holde dem glade, sunde, friske og fri for noget kunstigt. Hver plante, vi dyrker, nyder de allerbedste næringsstoffer fra vores rige, økologiske jord, og hver eneste af vores produkter er certificeret af Storbritanniens førende certificator, Soil Association.

Vi tror på kraften i organisk dyrkede planter og elsker hvad vi gør! Fra den hydratiserende Marshmallow, til den beroligende Calendula og beroligende Comfrey, vokser hver plante vi dyrker ind i vores produkter, så du får den allerbedste økologiske hudpleje.