null
Green People

GREEN PEOPLE
SÅDAN BLEV VI UK'S MEST POPULÆRE NATURLIGE OG
ØKOLOGISKE HUDPLEJEBRAND
Charlotte Vøhtz’ motivation for at skabe rene, økologiske hudplejeprodukter startede da hendes dengang toårige datter, Sandra, kæmpede med hudallergi og eksem. Charlotte søgte efter milde, naturlige produkter til Sandras sensitive hud og fandt ud af, at såkaldt naturlig hudpleje fra konventionelle mærker næsten udelukkende indeholder syntetiske indholdsstoffer. Faktisk kan et produkt med mindre end 1% naturligt eller økologisk indhold kaldes ’naturligt’.
Charlotte siger: ”Fra det øjeblik indså jeg, at vi alle er børn af den kemiske tidsalder, og at de allestedsværende, menneskeskabte kemikalier kombineret med ændrede kostvaner har en gennemgribende effekt på os alle.”
Green People blev stiftet i 1997 efter flere års intens produktudvikling. Charlotte's principper betød allerede fra starten, at effektivitet og etik aldrig blev nedprioriteret til fordel for større indtjening. Der blev etableret tætte samarbejder med leverandører af naturlige, økologiske ingredienser rundt om i Europa for at skabe de første produkter – samarbejder med etiske partnere, som stadig eksisterer i dag.
Det var et løfte fra Green People's spæde start, at vi aldrig vil anvende skrappe, syntetiske ingredienser som sodium lauryl sulphate (SLS), parabener, phtalater, petrokemikalier, alkohol (ethanol) eller syntetiske parfumestoffer og farvestoffer i vores produkter.
Vores mission er at tilbyde effektive, certificerede økologiske produkter af høj kvalitet.
Green People har med sin store viden og erfaring skabt en komplet serie af certificerede økologiske produkter til hele familien. Alle produkter er spækket med over 90% aktive naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter og nærer samt skaber en hud i balance – og allervigtigst, respekterer din krop.
Vi arbejder med velgørenhed
Green People er bygget op omkring stærke holdninger og værdier, og vi har et stort ønske om at give noget tilbage og hjælpe andre. Derfor anvender vi naturligvis fair trade ingredienser og støtter derved det enkelte individ og virksomheder, vi arbejder med. Vi tilbyder desuden certificerede økologiske produkter, som er bæredygtige og skånsomme mod huden og miljøet.
Vi ønsker at hjælpe andre, og donerer hvert år 10% af vores overskud til velgørende formål. Lige siden 1997 har vi arbejdet med nogle fantastiske velgørenhedsorganisationer.